200 € Bonusta + 100 Echoa
Pelaa Nyt
300€ Bonus ja 150 ilmaiskierrosta
Pelaa Nyt
200% Bonuksesi + 20 Superkierrosta
Pelaa Nyt
1200 € bonus ja 200 ilmaiskierrosta
Pelaa Nyt
Ensitalletusbonus jopa 200 € + 100 ilmaiskierrosta
Pelaa Nyt
Arabian Nights

Arabian Nights

arabian nights Arabian Nights on videokolikkopeli, jota voi pelata monilla eri sivustoilla. Tätä itämaateemaista peliä on mahdollista kokeilla aluksi ilman oikeaa rahaa. Muutaman pyörityksen jälkeen pelaaja on kuitenkin useimmiten varsin vakuuttunut pelin viihdyttävyydestä ja voi siirtyä luomaan itselleen pelitilin ja pelata oikealla rahalla voittaen suuriakin summia. Tästä videokolikkopelistä löytyy viisi eri kelaa ja voittoja voi saada kolmella eri rivillä. Voittorivejä löytyy pelistä kymmenen kappaletta. Pelaaja voi luonnollisesti valita, monellako voittorivillä haluaa pelata. Pelaamaan pääsee kätevästi klikkaamalla pyöreää nappia peliruudun alapuolella. Nämä perustoiminnot ovatkin yleensä kaikissa suosituimmissa videokolikkopeleissä saman tyyppiset.

Pelaaminen ja voittaminen

symbolit arabian nights
Arabian Nights -pelin symboleja
Pelin ideana on saada tietty määrä samoja symboleita voittoriveille ja voittaa voittotaulukon mukaisia voittoja. Voiton sattuessa kohdalle, voittorivit korostuvat, joten useammallekin voittoriville osuneet voitot erottuvat selvästi erinomaisten grafiikkojen ansioista. Jos samalle voittoriville sattuu useita voittoja, suurin voitto lasketaan. Voiton määrä puolestaan riippuu pelaajan asettamasta panoksesta. Pienin panos jokaiselle kierrokselle on 50 senttiä yhtä voittoriviä kohtaan ja maksimipanos on 5 euroa voittoriviä kohden. Jos oma laskupää ei pysy perässä, voittojen määrän pystyy tarkistamaan klikkaamalla voittotaulukkoa ”paytable”-kohdasta. Peli koostuu erilaisista pelin teemaan liittyvistä symboleista, joissa esiintyy muun muassa kameli, sapeli ja itämainen päähine. Yksi tärkeimmistä merkeistä tässä pelissä on wild-symboli. Merkkiä symboloi turbaanipäinen tummaihoinen mies ja se korvaa alleen kaikki symbolit paitsi scatter -ja jackpot-symbolit. Kun tämä symboli ilmestyy peliruutuun, tietää se mitä varminta voittoa. Pelistä löytyy myös öljylamppuna esiintyvä scatter-symboli, joka merkitsee aina ilmaisia pyöräytyksiä. Pelaajan saadessa kolmesta viiteen scatter-symbolia yhden pelin aikana, voittaa hän 15 ilmaista pyöräytystä. Pelaajan voittaessaan ilmaisia pyöräytyksiä, peli pelaa ne automaattisesti ja kaikki voitot maksetaan kolminkertaisina. Pelaajan pelatessa pelitilillään oikealla rahalla, on hänellä mahdollisuus voittaa huikea jackpot-voitto. Potti suurenee koko ajan, sillä aina kun joku pelaaja pelaa peliä, osuus hänen panoksestaan siirtyy pottiin kasvattaen sitä entisestään. Jackpot-voiton summa voi kasvaa jopa miljoonaan euroon. Jackpotin saa napattua omiin taskuihin, kun pelaa maksimipanoksella ja saa viisi wild-symbolia. https://youtu.be/nvhRtQubowk

Autoplay-toiminto ja muut asetukset

Peli tarjoaa pelaajalleen myös mahdollisuuden pelata automaattisesti autoplay-toiminnon avulla. Tätä toimintoa käyttäessään pelaajan ei tarvitse painaa pelaa-nappia joka kerta, kun hän haluaa pelata kierroksen. Tämä toiminto löytyy peliruudun vasemmasta alalaidasta. Klikkaamalla auto-kuvaketta, uusi ikkuna aukeaa ja pelaaja voi päättää montako kierrosta hän haluaa pelin pelaavan. Pienin kierrosmäärä on kymmenen ja suurin on huimat tuhat. Tätä toimintoa käyttäessään pelaaja valitsee sopivan panoksen ja klikkaa haluamaansa kierrosmäärää. Pelaaja voi toki keskeyttää automaattipelin milloin vain painamalla stop- nappia. arabian nights Asetuksista pelaaja pystyy mukauttamaan autoplay-toimintoa itselleen miellyttävämmäksi. Asetuksiin pääsee painamalla ensin auto-kuvaketta ja auenneesta ruudusta advanced settings -kuvaketta. Pelin voi esimerkiksi käskeä pysäyttää autoplay- toiminnon, jos pelaaja esimerkiksi voittaa jackpot-voiton, voittaa tietyn suuruisen summan tai jos hän voittaa ilmaisia pyöräytyksiä. Pelin ääniasetuksia pystyy säätämään pelin vasemmasta alalaidasta valitsemalla työkalu-symbolin. Pelaaja pystyy täältä säätämään pelin taustaääntä tai itse pelin ääniä. Asetuksia pystyy muokkaamaan klikkaamalla ääniasetusten edessä olevaa mustaa laatikkoa. Itse äänenvoimakkuutta voi säätää pelin alalaidassa olevasta äänenvoimakkuus-symbolista.

Comments are closed.